OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avocado Smoothie ( menghasilkan lebih kurang 3 gelas)

Bahan-bahanya

1 biji avocado
2 gelas susu segar
3 sudu besar madu
4 sudu besar plain yogurt ( klu nak guna low fat yogurt lagi bagus)

Caranya
1. kupas kulit avocado dan buangkan bijinya. potong kecil-kecil.

2.  Masukkan semua bahan di dalam blender dah kisar hingga sebati. Curahkan di dalam gelas dan sedia untuk dihidangkan. Selamat Mencuba.

Nota: Ros sukakan rasa avocado smoothie ni, lemak berkrim je, macam minum buih, hihihi, kalau ade lebih avocado kat dapur tu boleh cuba ye, avocado ni pun baik untuk kesihatan kulit anda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA