OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lambat plak nak ber updated jintanmanis.com hari ni, di bawah ni ade gambar menu dinner kami semalam, siaran ulangan je ni, ros buat ayam bakar lada hitam mayonis, kentang putar dan coslow, resepi dah pernah letak dah, layan gambar je lah ye…kalau teringin gi kat dapur buat..heheehehehee…perap kasi lama sikit, biar mesra ramuanya tu, baru sedap makan.

Nak resepi click je dekat link bawah ni ye….kentang putar tu warnanya ke emasan kuning, sebabnya kentang yang ros beli isi nye kuning…bukan putih kebiasaanye, kentang kuning ni rasanya manis dan senang empuk bila direbus.

Nota: Duat tiga hari ni mungkin tak berupdated ataupn lambat bersiaran, disebabkan tuan rumah ade tetamu dari jauh…heheehehehe sape lah tu ye…nnt akan diberitahu kemudian…tunggu….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA