Share

Mungkin ramai yg telah tahu beberapa resepi JMC telah diterbitkan di majalah Mingguan Wanita.

Bagi pihak ros, saya ingin ucapkan ribuan terima kasih pada kawan- kawan bloggers ros yg mengucapkan tahniah ataupun yang telah me war-war kan berita resepi ros di majalah MW.

Satu berita gembira yang telah membuat ros tersenyum tatkala menerimanya di wad hospital,  sedikit sebanyak dapat juga menceriakan hari-hari ros di sana.  InsyaAllah ros akan dibenarkan keluar dari wad icu hospital 9hb Julai, Jumaat ni. Sekali lagi saya dan keluarga ingin mengucapkan terima kasih pada yg mendoakan kesihatan ros, wassalam.

Terima kasih buat Jiya kerana mengizinkan gambar digunakan.

 

mw1

mw2

mw3

mw4

mw5

Betul ke gambar bun mi goreng nih?

 

updated by uxop.

Share

 

Comments  

 
-1 #22 NUR AQILA 2012-08-10 13:32
salam kak,,,,baru mula membaca blog akak.sy ada beli mingguna wanita ni...rupa-rupanya nilah akak,,,:)
Quote
 
 
0 #21 2010-07-14 21:04
maaf ros, akak tak tau citer ros kt icu..
sibuk skit dgn urusan famili dtg dr KL.
dah popular rupanya, akak tumpang gembira walaupun kita belum pernah jumpa...
tahniah..
Quote
 
 
+1 #20 2010-07-13 14:15
Ros, Love wanted to ask U the same...bun mi goreng tu betul ke gambarnye??? Tak nampak pun mi goreng dia! hehehe...;)
Quote
 
 
+1 #19 2010-07-09 20:44
Salam Ros. rindunya... lama x baca coleteh Ros. Akk doakan Ros semakin sihat dengan baby dlm perut tu. Tahniah juga resepi keluar majalah. Bangga jugak dapat jadik kawan Ros nih. hehe... Jaga diri bebaik, jgn buat kerja berat sangat, lebihkan rehat ok. Miss u soo much dear!! mmuahhh...
Quote
 
 
+1 #18 2010-07-09 12:17
Hi Can I know which magazine is this, I wanted to go and buy
Quote
 
 
-2 #17 2010-07-08 12:05
salam...semoga ros n baby sihat...akak mmg slalu mengikuti perkembgan ros...(silent) baru nih tergerak nk komen...anyway akak happy ngan ros...even dok jauh dr family...ros x penah lupa ngan masakan di M'sia.... I'm proud with u.....hopefullu ros akan terus bjaya di dunia n akhirat di samping keluarga tercinta.....ermmmm...do u still remember me....rumah akak kat pejabt palong3 depan telekom....
Quote
 
 
0 #16 2010-07-08 08:36
mgguan wanita bertarikh bile ni....jual kat mesia or japan...kem salam kat honda...
Quote
 
 
0 #15 2010-07-07 22:45
salam ros..tahniah..dah fofolur ek..

semuga ros dah beransur sembuh..kecian ek bdk kecik 2 orang tu..sape yg jaga mereka masa kamu kat dalam wad
Quote
 
 
0 #14 2010-07-07 19:08
salam ros. tahniah. pertama sebab dah boleh keluar dr icu, petanda ros makin sihat. alhamdulillah. kedua, dgn keluarnya kisah ros dan resepi2 dlm MW tu juga sangat membanggakan kakchik sbg kawan. rasa cam nak cerita kat semua orang hehe. semoga ros segera sihat dan dpt kembali ke rumah.
Quote
 
 
+1 #13 2010-07-07 12:56
Saya baru mengikuti blog ros...& saya suka...ada juga beberapa yg dah cuba, puas hati sgt. Semoga ros cepat sihat..& boleh share resipi lg. Kakak saya dah try resipi dlm majalah tu...kalau boleh dia nak try semua...
Quote
 
 
0 #12 2010-07-07 12:32
Salam ros..alhamdulillah dah nak kua spital yek..
tahniah juge dr akak..akak pon ada cdgkan pd kwn yg nk belajar buat roti mencuba resepi2 ros tu..

**tmpang gumbira sebab kawan yang dikenali kluar majalah..merangkap cikgu meroti online :)...
Quote
 
 
0 #11 2010-07-06 21:52
tahniah ros..;)..leh jadi chef meroti nanti balik mesia nih
Quote
 
 
0 #10 2010-07-06 19:40
..Take care ya
Quote
 
 
0 #9 2010-07-06 19:39
Salam ros..hope cepat sihat..akak baru nak berjinak2 dgn ros ni....cedok ilmu memasak..hehehehhee
Quote
 
 
0 #8 2010-07-06 17:51
ros.. get well soon.. happy tgk pencapaian ros kali ini... all the best n good luck
Quote
 
 
0 #7 2010-07-06 17:09
K.ros, kalau ingat lagi, saya aily, yg pernah tanya pasal jepun hari tu (januari). Harap k.ros semakin sihat, saya baru beli MW semalam, belek dah resepi, masa tu dah terfikir, macam pernah tgklah bun2 ni...rupa-rupanya resepi k.ros..huhuu. cepat sembuh ye, saya doakan selamat sembuh...
Quote
 
 
0 #6 2010-07-06 16:13
tahniah ros! semoga lebih maju lagi and get well soon!
Quote
 
 
0 #5 2010-07-06 16:12
tahniah ye ros! bangga ngan ros. semoga terus maju di masa hadapan and get well soon!
Quote
 
 
0 #4 2010-07-06 15:53
Rosss....so happy for U dear! I've bought the magazine too!!! Happy to see a fren coming out in magazine for good purpose. Keep it up Ros, and do take care of ur health ya. :)
Quote
 
 
0 #3 2010-07-06 15:18
alang damia n anas.. cemane??? sape jage?? hsbnd amek cuti panjang ke? mesti risau kan? dah le kat sane .. kalau kat sini senang je, nak carik makan pon senang... boleh x farah dok isaukan budak2 tu... sedangkan ank pegi sekoplah pon bleh risau makan ke x makan.. kalu maknye sakit lagile risau yg amat... cepat sembuh ye alang...mesti ank2 rindu masakan ummi...
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh