Blog - Jalan-jalan

Share

Assalammualaikum WBT dan selamat tengahari buat semua, entry ini adalah sekadar selingan, ros ingin mengajak dan me-war warkan mengenai peraduan BE A Maybank2u. Star, jika anda semua pengguna maybank2u.com anda layak untuk menyertai peraduan ini, kita hanya perlu mengarang tentang cerita bagaimana kita menggunakan maybank2u.com dalam kehidpuan kita seharian dan perlu mencipta headline yang kreatif serta menarik.Mane tau ade Rezeki nak Menang RM5000 kan, boleh belanja sakan : ), Ros dah sertai nya.

Bagi Ros, maybank2u.com ni banyak membantu ros setiap bulan, boleh bayar bil tepat pada masanya, tanpa perlu beratur panjang, jimat masa dan boleh di lakukan bila-bila masa, paling penting maybank2u.com ni mempunyai ciri-ciri keselamatan yang bagus, semua urusan perbankan boleh dilakukan melalui maybank2u.com, tengah memasak kat dapur sambil pegang senduk pun boleh lakukan ape jua transaction, Mudah kan dan lagi satu, Online Shopping pun menjadi senang, takdelah asyik jamu mata je kan, semua boleh dibuat dalam beberapa saat. Masa yang lebih tu boleh ditumpukan pada anak-anak dan keluarga.

Jika ade di antara kita ni punye blog, boleh juga mempromosikan peraduan ini di blog masing-masing dan berpeluang memenangi Asus Nexus 7 tablet. Caranya boleh KLIK DI SINI

Informasi Lengkap Mengenai Peraduan Be A Maybank2u Star adalah seperti di bawah.

Sertai Peraduan ini di  Maybank2u Facebook App contest

Peraduan Bermula dari 1 November dan Berakhir pada 31 Disember 2012  jangan tunggu lagi, hantarkan Penyertaaan Anda Sekarang, Mane tau ade rezeki, Good Luck ya semua.

Share

 

Add comment


Security code
Refresh